19.8.2015

Kuulumisia :)

Ajattelin tulla kertomaan vähän kuulumisia :) Helmikuussa on viimoisin kirjotus näköjään.
Hm.. mistä aloittaisin... No ollaan tultu huimasti eteenpäin alkuvuodesta.. miehen voinnissa siis. Oikeastaan on ihan hirveästi tapahtunut kaikkea.
Heitettiin tuossa keväällä toinen ulkomaan reissu, (miehen paino tippui ja päästiin lähtee, niinkun lupasin) :D Tosin tuo paino on tullut jo takaisin.. Sain matkan häneltä synttärilahjaksi <3
Kesä on mennyt oikein kivasti. Meillä alkoi täällä talossa julkisivuremppa ja ikkunat + parveke on ollut koko kesän poissa käytöstä, ollaan asuttu ihan huputettuna.. vasta muutama päivä sitten poistivat ikkunoista peitteet. Ihan senkin takia ja muutenkin, ollaan oltu koko ajan jossain päin reissussa.. Mökeillä, huvipuistoissa... Tien päällä koko ajan :) Otettiin kaikki ilo irti siitä kun oli vielä ''vapaa'' kesä. Nythän mies on sitten aloittanu oppisopimuksella eräässä paikassa. Ensin hän sai ihan normaalin opiskelupaikan + harjoittelupaikan. Sitten kun alkoi kyselemään mahdollisesta oppisopimuksesta ja tajuttiin että siitähän saa rahaakin paljon enemmän, (muuten olisi joutunut olemaan koko opiskelun ajan kuntoutustuella). Hänen silloinen harjoittelupaikka ei voinut ottaa oppisopimuksella opiskelijaa niin alkoi soittamaan kaikkia paikkoja läpi.. Viimein yksi paikka otti hänet ja on ollut nyt parisen viikkoa siellä. Koulua on kerran viikossa ja muuten töissä. Rahaakin tulee ihan kohtuullisesti.. pian ei tartte enää kituutella :D
Mies ite on oikeen tyytyväinen ja on tykännyt olla siellä paikassa. Saa tehdä työtä mistä tykkää ja päivään on tullut ihan erilainen rytmi. Että paljon on menty eteenpäin :) Jankkaamista on edelleen mutta on sekin vähentynyt.

Pojalla alkaa pian hoitotaival :( Nyyh!! Oon samaan aikaan hieman innostunut tästä uudesta ajasta ja samalla todella haikeana ja jännittyneenä. Oon todella tyytyväinen ja kiitollinen että olen saanu olla hänen kanssa kotona näinkin pitkään! Nyt on vaan aika mennä jo töihin ja uskon että hän tulee kyllä tykkäämään hoidossa olosta. Käytiin jo tutustumassa tulevaan päiväkotiin (paikka on ihan meidän naapurissa..mäki vain alas,) ja jäi ihan positiiviset fiilikset. Poika ei meinannut lähtee ollenkaan sieltä kotiin kun oli niin paljon uusia leluja :)
Poika siis menee nyt 1.9 hoitoon ja mulla alkaa työt siitä parin viikon päästä. Onneksi ei tullu samalle päivälle kumpaakin. Juuri sanoin yhdelle tuttavalle, etten ehkä olis henkisesti selvinny siitä :D Nyt lapsi saa rauhassa totutella muutaman viikon hoitoon ja minä voin helpottuneena palata töihin, kun ei tarvitse murehtia miten hän pärjää siellä :) Ja varmasti pärjää! Siitä en ole huolissani.
Itseä jännittää kyllä töihin paluu ihan kamalasti! Lähinnä se että miten enää osaan yhtään mitään ja opinko uudestaan kuinka nopeasti.. No, ehkä ne siellä ymmärtävät, että melkein 2 vuotta kotona olleena voi olla hiukan pallo hukassa aluksi :D

Toivottavasti kaikki menee hyvin meillä molemmilla. Tulen kirjoittamaan kyllä varmasti sitten kuulumisia siitäkin. Kunhan saadaan ensin uusi arki rullaamaan.
Ainiin... On mulla muitakin uutisia ;) Ollaan tuossa miehen kanssa keskusteltu toisesta lapsesta. Aluksihan ajateltiin että toisen aika voisi olla vasta hamassa tulevaisuudessa, 3-4 vuoden päästä. Mutta nyt ollaankin päädytty siihen että sen aika vois olla ihan lähitulevaisuudessa :)  Itse asiaa pohtineena, tahtoisin lapsille kuitenkin suht pienet ikäerot, joten siinäkin mielessä hommiin pitäisi pian ryhtyä :D Itse ehdotin että ruvettaisiin yrittämään nyt syksyllä/loppuvuodesta ja ihmeekseni mies suostui :) Olen aika innoissani asiasta ja vauvakuumetta onkin jo ruvennut pukkaamaan tässä pikkuhiljaa. <3 Yksi meidän kaveri pariskunta sai vähän aikaa sitten ihanan pienen tyttövauvan ja häntä oon nyt muutaman kerran nähnyt ja kuume sen kuin nousee vaan :D
Olen tutkiskellut netistä jo nimiä, ostanut kirpparilta bodyn+pipon ja eilen mietittiin miehen kanssa, miten kerrotaan sitten vanhemmillemme kun uusi vauva on tulossa :D Oon ihan höpsähtänyt.. vauvakuume on ihanaa ja kamalaa samaan aikaan :)
Oon onnellinen että voin ihan oikeasti haaveilla jo toisesta lapsesta. Vuosi takaperin en voinut edes kuvitella että ollaan tässä nyt ja näin hyvin asiat. :)

Mutta nyt alan leipomaan mustikkapiirakkaa.. ''Anoppi'' ja yksi kaveri tulossa käymään.


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti